Impermeabilizant piatră Rock efect natural

Impermeabilizant piatră Rock efect natural

145,00 lei /1 litru

Impermeabilizantul Rock este un produs chimic care sigilează piatra naturală si o protejează fata de toate acțiunile mediului înconjurator. Este recomandata sigilarea pietrei naturală cu impermeabilizant la fiecare 2-3 ani.

Impermeabilizantul Rock are un efect natural. Aplicarea se poate face cu pensula,  trafaletul sau cu pistolul cu aer.

Mod ambalare: sticla de 1 litru

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Categorie:

  Descrierea produslui

  Impermeabilizantul Rock este un  impermeabilizant cu efect natural  care este utilizat pentru a proteja o suprafață împotriva pătrunderii apei și a umidității, dar care permite totodată circulația aerului. Acest tip de impermeabilizant este de obicei utilizat pe suprafețe care sunt expuse la umiditate constantă, cum ar fi băile, bucătăriile, pivnițele, subsolurile, dar și în exteriorul clădirilor pentru a preveni pătrunderea apei în structura clădirii.

  Impermeabilizantele cu efect umed pot fi disponibile sub formă de vopsele, soluții sau membrane, care se aplică pe suprafața dorită. Este important să se respecte instrucțiunile producătorului în timpul aplicării pentru a obține cel mai bun rezultat. De asemenea, este important să se țină cont de faptul că impermeabilizarea cu efect umed poate necesita o întreținere regulată pentru a se menține eficientă pe termen lung.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Impermeabilizant piatră Rock efect natural”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top