Impermeabilizant piatră RockWet efect umed

Impermeabilizant piatră RockWet efect umed

145,00 lei /1 litru

Impermeabilizantul Wet este un produs chimic care sigilează piatra naturală si o protejează fata de toate acțiunile mediului înconjurator. Este recomandata sigilarea pietrei naturale cu impermeabilizant la fiecare 2-3 ani.

Impermeabilizantul Wet are un efect umed care rămâne timp indelungat .
Aplicarea se poate face cu pensula,  trafaletul sau cu pistolul cu aer.

Mod ambalare: sticla de 1 litru

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Categorie:

  Descrierea produslui

  Impermeabilizantul Wet este un  impermeabilizant cu efect umed care este utilizat pentru a proteja o suprafață împotriva pătrunderii apei și a umidității, dar care permite totodată circulația aerului. Acest tip de impermeabilizant este de obicei utilizat pe suprafețe care sunt expuse la umiditate constantă, cum ar fi băile, bucătăriile, pivnițele, subsolurile, dar și în exteriorul clădirilor pentru a preveni pătrunderea apei în structura clădirii.

  Impermeabilizantele cu efect umed pot fi disponibile sub formă de vopsele, soluții sau membrane, care se aplică pe suprafața dorită. Este important să se respecte instrucțiunile producătorului în timpul aplicării pentru a obține cel mai bun rezultat. De asemenea, este important să se țină cont de faptul că impermeabilizarea cu efect umed poate necesita o întreținere regulată pentru a se menține eficientă pe termen lung.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Impermeabilizant piatră RockWet efect umed”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top