Granit Canion Gold lucios

Granit Canion Gold lucios

119,00 lei /metru liniar

Granitul Golden Trauma lucios este soluția perfecta pentru glafuri, trepte-contratrepte, blaturi de bucatarie si baie plus alte elemente speciale. Culoarea principala este gălbui avans mici inserții negre si maronii.
Material rezistent la zgârieturi, umiditate si pete.

Asemanare mostra 85-95%

Lungime maxima 310 cm

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Granitul este o piatră naturală formată prin răcirea lentă a magmei sub suprafața Pământului. Este o rocă dură și densă, compusă în principal din cuarț, feldspat și mica. Granitul are o gamă largă de culori, incluzând tonuri de gri, roz, alb, negru și maro, precum și nuanțe mai rare, cum ar fi albastru, verde sau galben. Granitul este folosit în principal în construcția clădirilor, în special pentru glafuri, scări, blaturi de bucătărie, pavaje și pereți, datorită durabilității sale și a aspectului său atractiv. De asemenea, granitul este utilizat în proiecte de sculptură și monumente funerare, datorită capacității sale de a fi prelucrat în forme și dimensiuni diverse. Granitul este o piatră rezistentă la zgârieturi și uzură, precum și la temperaturi ridicate și substanțe chimice. Este, de asemenea, impermeabil și rezistent la pătrunderea apei și a murdăriei, ceea ce îl face potrivit pentru suprafețe expuse la umiditate și la intemperii. Granitul este disponibil în diferite finisaje, cum ar fi lucios, mat, fiamat sau cu textură, și poate fi prelucrat prin diverse tehnici, cum ar fi taierea, frezarea, șlefuirea și lustruirea, pentru a obține aspectul dorit. Este, de asemenea, disponibil în diferite grosimi și dimensiuni, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale proiectului. În concluzie, granitul este o piatră naturală valoroasă, care oferă durabilitate și frumusețe în proiecte de construcție și design interior.

  Prelucrăm la cerere pervaze, trepte, blaturi, glafuri la dimensiunea solicitată de client.
  Oferim preț bun pentru prelucrare si taiere blaturi, glafuri, scări și pervaze din granit, marmură și travertin.
  Termenul de execuție pentru prelucrări granit, marmură și travertin este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

  tipuri prelucrari granit, marmura travertin

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Granit Canion Gold lucios”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top