Marmură Emperador lucios

Marmură Emperador lucios

130,00 lei /metru liniar

Marmura Emperador  lucioasa este soluția perfecta pentru glafuri, trepte-contratrepte, blaturi de bucatarie si baie plus alte elemente speciale. Culoarea principala este maro cu insertii si venaturi albe
Material rezistent la umiditate si intemperii.

Asemanare mostra 85-95%

Lungime maxima 260 cm

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Marmura este o rocă metamorfică, compusă în principal din carbonat de calciu (CaCO3), care este formată prin procese geologice de transformare a rocilor sedimentare prin căldură și presiune. Este o piatră prețioasă și prețuită pentru aspectul său elegant și durabilitate, fiind utilizată pentru o varietate de proiecte de construcții și decorațiuni interioare și exterioare.

  Marmura poate varia în culoare de la alb pur la negru, cu nuanțe diferite de gri, roz, verde, galben sau roșu, în funcție de mineralul conținut.

  Specificațiile tehnice ale marmurei pot varia în funcție de tipul de marmură și de utilizarea propusă, dar în general, acestea includ:

  • Duritate: marmura are o duritate medie, fiind mai puțin dură decât granitul sau cuarțul. Duritatea se măsoară pe scara Mohs și pentru marmura obișnuită este în jur de 3-4.
  • Porozitate: marmura este o rocă poroasă, ceea ce înseamnă că poate absorbi lichide și să devină pete. Pentru a preveni acest lucru, este important să se sigileze suprafața marmurei cu un produs special.
  • Rezistența la zgârieturi și la uzură: marmura poate fi zgâriată sau uzată în timp, mai ales în zone cu trafic intens. Pentru a preveni acest lucru, este important să se curățe suprafața cu delicatețe și să se evite utilizarea produselor abrazive.
  • Rezistența la temperaturi ridicate: marmura este rezistentă la temperaturi ridicate, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în bucătării sau alte zone în care sunt prezenți căldură și umezeală.
  • Greutate: marmura este o rocă grea, ceea ce trebuie luat în considerare în proiectele de construcții în care se utilizează.
  • Finisaje: marmura poate fi finisată în diferite moduri, inclusiv lucioasă, mată sau antichizată, pentru a crea aspectul dorit.

  În general, marmura este o piatră frumoasă și durabilă, care poate fi utilizată într-o varietate de aplicații. Cu toate acestea, pentru a menține aspectul său elegant și pentru a preveni deteriorarea, este important să se ia în considerare specificațiile tehnice și să se efectueze întreținerea corespunzătoare.

  Prelucrăm la cerere pervaze, trepte, blaturi, glafuri la dimensiunea solicitată de client.
  Oferim preț bun pentru prelucrare si taiere blaturi, glafuri, scări și pervaze din granit, marmură și travertin.
  Termenul de execuție pentru prelucrări granit, marmură și travertin este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

  tipuri prelucrari granit, marmura travertin

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Marmură Emperador lucios”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top