Marmură Menia lucios

Marmură Menia lucios

69,00 lei /metru liniar

Marmura Menia  lucioasa este soluția perfecta pentru glafuri, trepte-contratrepte, blaturi de bucatarie si baie plus alte elemente speciale. Culoarea principala este galben avand mici inserții maronii deschise.
Material rezistent la umiditate si intemperii.

Asemanare mostra 85-95%

Lungime maxima 300 cm

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Marmura Menia este o piatră naturală, cunoscută pentru nuanța sa caldă și strălucitoare de galben. Este o piatră populară pentru utilizarea în construcții și design interior, datorită frumuseții sale și a durabilității. Specificațiile tehnice ale Marmurei Menia includ:

  1. Duritate: Marmura Menia are o duritate medie spre ridicată, având o valoare de 3 pe scala Mohs, ceea ce o face destul de rezistentă la zgârieturi și uzură.
  2. Densitate: Densitatea Marmurei Menia variază între 2,6 și 2,8 g/cm³, ceea ce o face o piatră densă și grea.
  3. Porozitate: Marmura Menia este o piatră naturală poroasă, ceea ce înseamnă că poate absorbi lichide și poate fi afectată de pete. Este recomandată tratarea cu substanțe impermeabilizante pentru a reduce absorbția de apă și pete.
  4. Textură: Marmura Menia are o textură uniformă și fină, cu accente de miere și bej. Este o piatră naturală elegantă și rafinată, cu o suprafață netedă și lucioasă.

  Marmura Menia este utilizată în principal pentru glafuri, pardoseli, blaturi de bucătărie, tavane false, scări interioare, și alte proiecte de construcții și amenajări interioare și exterioare. Este o piatră naturală de înaltă calitate, care poate adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărui spațiu.

  Prelucrăm la cerere pervaze, trepte, blaturi, glafuri la dimensiunea solicitată de client.
  Oferim preț bun pentru prelucrare si taiere blaturi, glafuri, scări și pervaze din granit, marmură și travertin.
  Termenul de execuție pentru prelucrări granit, marmură și travertin este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

  tipuri prelucrari granit, marmura travertin

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Marmură Menia lucios”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top