Piatră ziduri Rock Face Maro

Piatră ziduri Rock Face Maro

1.440,00 lei /palet(aprox 1 mc)

Se utilizează pentru acoperirea pereților / acoperirea pereților interiori, cum ar fi șemineele, sufrageria etc., precum și pentru acoperirea suprafețelor exterioare, cum ar fi intrările clădirilor, gardurile și marginile pereților, coloanele și colțurile etc

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Ardezia este o piatră naturală utilizată în construcții și zidărie pentru proprietățile sale estetice și durabile. Este o alegere populară datorită aspectului său rustic, texturii aspre și durabilității sale. Ardezia este potrivită pentru utilizarea într-o varietate de aplicații de zidărie, inclusiv ziduri interioare și exterioare, podele și acoperișuri.

  Când se utilizează ardezie pentru zidit, este important să se ia în considerare dimensiunea și grosimea pietrei pentru a se asigura că aceasta este potrivită pentru proiectul specific. Este de asemenea important să se ia în considerare finisajul suprafeței pietrei, care poate varia de la neted la aspru, în funcție de aspectul și textura dorite.

  Ardezia este o piatră naturală durabilă, rezistentă la apă și intemperii, ceea ce o face o alegere excelentă pentru zidărie. Este ușor de întreținut și poate fi curățată cu ușurință, ceea ce o face o alegere populară pentru proiecte de construcții și amenajări interioare și exterioare.

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top