Piatră Scapițată gri

Piatră Scapițată gri

129,00 lei /mp

Piatra Scapitat gri este folosit in placarile verticale din bai, bucătarii, livinguri, socluri, șeminee, pereți exteriori, etc. Acesta are o textura scapițată si este foarte rezistenta la intemperii si umiditate. Culoarea este gri.

Dimensiunea unei placi este 7×30 cm si este ambalat in paleti a cate 40 mp.  Este un material folosit la exterior cât si la interior. Cantitatea minima pentru vânzare este 1 mp.

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Scapitat Gri este o piatră naturală  cu o textură scapitată și un finisaj fiamat. Această piatră naturală este adesea folosită în proiecte de design interior și exterior. Scapiat Gri este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la intemperii, astfel încât este adesea utilizată pentru proiecte în zone cu condiții meteorologice extreme. În plus, finisajul său de zinc oferă o notă contemporană și industrială designului, care poate fi integrată într-o varietate de stiluri de design interior și exterior. Este important de menționat că, deoarece  este o piatră naturală, poate prezenta variații de culoare, textură și dimensiune. Prin urmare, este necesară o întreținere regulată, care să includă curățarea și sigilarea pentru a menține aspectul estetic și durabilitatea pietrei.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră Scapițată gri”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top