Depozitul de piatră Like Stone din Iași

LIKE STONE este un depozit specializat în importul si vânzarea de piatră naturală decorativă, marmură, granit, travertin, adezivi și diferite materiale pentru placări interioare și exterioare, localizat în Iași – Șoseaua Iași-Lețcani, km 10, vis-a-vis de reprezentanța Skoda.

Piatra naturală decorativă este perfectă pentru amenajările exterioare și interioare: parcări, trotuare, socluri, băi, bucătării, pivnițe (spații umede), dar și sufragerii, cafenele, birouri, holuri, showroom-uri, la placări de pereți, brâuri, șeminee și oferă unicitate fiecărui spațiu în care este aplicată.

La exterior, piatra naturală decorativă funcționează impecabil pentru placări de garduri, terase, ancadramente etc. Piatra naturală decorativă este foarte simplu de întreținut, iar în cazul deteriorării accidentale, aceasta poate fi lustruită cu usurință și readusă la aspectul original.

NOU! LIKE STONE este singura firmă de piatră naturală decorativă din Iași care oferă transport gratuit pe raza municipiului Iași. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0758 300 803.

- Like Stone Iasi

Cele mai noi lucrări executate de Like Stone

O veste buna: până la sfârșitul lunii aprilie toți clienții beneficiază de 10% reducere pentru orice comandă executată din marmură și granit!
Ne găsiți la ieșirea din Iași spre Lețcani, vizavi de reprezentanța Skoda.
Trimiteți dimensiunile și vă calculăm imediat!

Alin Rotundu
Alin Rotundu
23/11/2023
Extrem de profesionalisti si rapizi. Am avut o problema cu o bucata de marmura care era putin ciobita (probabil de la transport) si ne-a fost inlocuita si livrata acasa in mai putin de o zi fara vreun extra cost.
Alex Aghinitei
Alex Aghinitei
04/11/2023
Profesioniști si foarte prompți. Preturi foarte bune. Comunicare excelenta. Recomand cu drag!
Alexandru Luca
Alexandru Luca
01/11/2023
Profesionalism, lucrari de calitate. Mi-a placut faptul ca am fost sfatuit la fata locului in alegerea pietrei potrivite pentru casa noastra. Am fost intampinat cu amabilitate si flexibilitate. Preturile sunt ok, mai bune decat in multe alte parti.
Florin Floriea
Florin Floriea
01/11/2023
Calitate maxima la preturi f bune!Livrare la domiciliu conform asteptarilor, recomand cu incredere!
Popa Marta
Popa Marta
09/10/2023
Extrem de mulțumită de calitatea si profesionalism oferit in realizarea scărilor interioare din granit! Va recomand cu drag pentru ceea ce realizați!
Mirela Bălănică
Mirela Bălănică
09/10/2023
Sunt foarte mulțumită de această firmă ,oameni serioși ,de cuvânt și calitatea produselor e pe măsură ! Recomand cu toată încrederea și să nu aveți dubii deloc👍👏👏👏
Munteanu Paula
Munteanu Paula
09/10/2023
Calitate, seriozitate sunt doar doua cuvinte cheie care va descriu. Mulțumesc!
radu robert
radu robert
10/05/2023
Sortimente diverse , preturi bune.