Servicii Like Stone

debitare marmură, granit, travertin

Prestăm servicii de debitare (tăiere) granit, marmură și granit pentru realizarea trepte și contratrepte pentru scări (interioare și exterioare), glafuri, blaturi, pavaje, socluri, plinte,…

Executăm și servicii de prelucrare a canturilor prin bizotare. Bizotarea presupune o debitare a muchiei sub un anumit unghi, de regulă acesta este de 45 grade. Această prelucrare pe lângă valoarea estetică, permite și o întreținere mai ușoară a produsului prelucrat.

Debitarile și prelucrările se execută pe mașini semi-automate, cu răcire cu apă, programate pentru mai multe treceri eventual cu schimbarea abrazorilor. Toate datele de intrare se introduc în programul de prelucrare dorit. Blatul (glaful, treaptă, plintă) se fixează pe masă mașinii. Pentru prelucrare se folosesc sisteme de prindere și abrazori care permit păstrarea înclinației la valoarea programată. Mașinile cu funcții multiple realizează și lustruirea cântului.
Decuparile și carotările se realizează la client, la fel și impermeabilizarea după montaj.

- Like Stone Iasi

Tăiere și prelucrare la cerere

Prelucrăm la cerere pervaze, trepte, blaturi, glafuri la dimensiunea solicitată de client.
Oferim preț bun pentru prelucrare si taiere blaturi, glafuri, scări și pervaze din granit, marmură și travertin.
Termenul de execuție pentru prelucrări granit, marmură și travertin este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

Tăiere și prelucrare granit, marmură și travertin

Cele mai noi lucrări executate de Like Stone

O veste buna: până la sfârșitul lunii aprilie toți clienții beneficiază de 10% reducere pentru orice comandă executată din marmură și granit!
Ne găsiți la ieșirea din Iași spre Lețcani, vizavi de reprezentanța Skoda.
Trimiteți dimensiunile și vă calculăm imediat!

Alin Rotundu
Alin Rotundu
23/11/2023
Extrem de profesionalisti si rapizi. Am avut o problema cu o bucata de marmura care era putin ciobita (probabil de la transport) si ne-a fost inlocuita si livrata acasa in mai putin de o zi fara vreun extra cost.
Alex Aghinitei
Alex Aghinitei
04/11/2023
Profesioniști si foarte prompți. Preturi foarte bune. Comunicare excelenta. Recomand cu drag!
Alexandru Luca
Alexandru Luca
01/11/2023
Profesionalism, lucrari de calitate. Mi-a placut faptul ca am fost sfatuit la fata locului in alegerea pietrei potrivite pentru casa noastra. Am fost intampinat cu amabilitate si flexibilitate. Preturile sunt ok, mai bune decat in multe alte parti.
Florin Floriea
Florin Floriea
01/11/2023
Calitate maxima la preturi f bune!Livrare la domiciliu conform asteptarilor, recomand cu incredere!
Popa Marta
Popa Marta
09/10/2023
Extrem de mulțumită de calitatea si profesionalism oferit in realizarea scărilor interioare din granit! Va recomand cu drag pentru ceea ce realizați!
Mirela Bălănică
Mirela Bălănică
09/10/2023
Sunt foarte mulțumită de această firmă ,oameni serioși ,de cuvânt și calitatea produselor e pe măsură ! Recomand cu toată încrederea și să nu aveți dubii deloc👍👏👏👏
Munteanu Paula
Munteanu Paula
09/10/2023
Calitate, seriozitate sunt doar doua cuvinte cheie care va descriu. Mulțumesc!
radu robert
radu robert
10/05/2023
Sortimente diverse , preturi bune.