Vizitatorii site-ului nostru sunt rugati sa respecte regulile firmei LIKE STONE LTD SRL, Nr. Reg. J22/238/2018, CUI 38795621, depozit specializat in comercializarea produselor din piatra naturala, adezivi, solutii, precum si alte servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site sau la punctul nostru de lucru. Acesti termeni si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.likestone.ro. Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web. Daca folositi site-ul web www.likestone.ro, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

1. CONTACTARE PRODUSE

Vizualizarea produselor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.likestone.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos.
Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

2. CONTINUTUL SI DREPTURILE AUTORULUI

Continutul si designul site-ului apartin LIKE STONE LTD SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea LIKE STONE LTD SRL.

LIKE STONE LTD SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

LIKE STONE LTD SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

LIKE STONE LTD SRL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

3. CONTACT PENTRU OFERTELE DE PRET

Cererile de oferta se pot realiza utilizand formularul de contact de pe acest site sau sunand la nr. de telefon 0758 300 803.

Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la produsele dorite. LIKE STONE LTD SRL nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care LIKE STONE LTD SRL considera o cerere ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

4. FACTURARE, PLATA, STERGERE/SUSPENDARE SERVICII

Pentru produsele vizualizate pe site facturarea si cumpararea acestora se face la punctul de lucru al LIKE STONE LTD SRL din Iasi, soseaua Iasi-Targu Frumos, km. 10.

Termenul de plata este cel specificat pe factura, intarzierea efectuarii platii de catre client poate duce la suspendarea ori chiar anularea vanzarii produselor de catre LIKE STONE LTD SRL, cu informarea clientului in prealabil, produsele urmand a fi vandute dupa efectuarea platii.

5. PROTECTIA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LIKE STONE LTD SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6. PROPRIETATE INTELECTUALA

LIKE STONE LTD SRL este proprietarul tuturor materialelor si informatiilor prezentate pe website-ul www.likestone.ro

Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea acestora, catre alte parti terte.

7. MATERIALE TRANSMISE PREZENTULUI SITE

Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

8. LIMITAREA RASPUNDERII

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume.

LIKE STONE LTD SRL este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca LIKE STONE LTD SRL a fost informata asupra posibilitatii aparitiei unor asemenea daune.

9. DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

LIKE STONE LTD SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.