Piatră grădină rotunjită Bej

Piatră grădină rotunjită Bej

49,00 lei /sac 25 kg

Disponibil pentru precomandă

Piatra completeaza perfect orice decor natural. Intr-un astfel de mediu, cu multa verdeata si jocuri vii de culori, asa cum este o gradina, piatra vine sa aduca accente si contraste captivante, diversificand peisajul. Pietrele decorative  se incadreaza perfect in peisajul gradinii chiar daca sunt asezate pe marginea gardului, pe langa arbustii din curte sau pe langa aleile gata betonate.

Disponibil pentru precomandă

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Pietricelele de grădină rotunjite sunt pietricele decorative din piatra naturală, cunoscute pentru frumusețea și nuanța lor.  Aceste pietre sunt utilizate frecvent în proiecte de amenajare a grădinilor, aleilor, teraselor și zone de agrement. Specificațiile tehnice ale pietricelelor de grădină  includ:

  1. Dimensiune: Pietricelele de grădina  variază în dimensiune și au o duritate mare, ceea ce le face rezistente la uzură și la influențele externe.
  2. Culoare: Culoarea pietricelelor de grădină poate varia de la diferite nuanțe de alb până la negru, bej sau roz.
  3. Textură: Pietricelele de grădină  au o textură fină și uniformă, ceea ce le face confortabile pentru a fi utilizate pe zonele unde oamenii pășesc sau se relaxează.
  4. Pietricelele de grădină sunt utilizate pentru a crea un design atractiv în proiectele de amenajare a grădinilor și aleilor, fiind și o alternativă ecologică și durabilă la alte materiale de construcție. Acestea adaugă un aspect natural și estetic spațiilor exterioare și pot fi combinate cu alte pietre și plante pentru a crea un decor armonios și atrăgător.

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top