Piatră fasonată Gri-Deschis

Piatră fasonată Gri-Deschis

135,00 lei /mp

Din multitudinea de materiale folosite in amenajarea locuintei dvs. , piatra naturala se potriveste cel mai bine, dat fiind materia sa… naturala.Piatra fileuri poate fi folosită pentru placări verticale(socluri, garduri, pereți interiori și exteriori). In plus, piatra naturala rezista foarte bine in fata agresiunii fenomenelor naturale: ploi, ninsori sau temperaturi foarte ridicate din perioada verii. Decorațiunile interioare și exterioare cu această piatră au un efect deosebit și unic!

 

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Ardezia fasonată este o piatră naturală utilizată pentru acoperirea unor suprafețe, precum pereți interiori sau exteriori, podele, trepte și alte elemente arhitecturale.

  Este o alegere populară datorită texturii și aspectului său atrăgător, precum și datorită rezistenței și durabilității sale.

  Ardezia fasonată poate fi găsită într-o varietate de dimensiuni, culori și forme. Aceasta poate fi tăiată sau șlefuită în diferite dimensiuni și forme, pentru a se potrivi cu diverse proiecte de construcții și design interior.

  Unele dintre specificațiile comune includ densitatea, duritatea, grosimea și dimensiunea plăcilor.

  Densitatea ardeziei fasonate este măsurată în kg/m3 și poate varia între 2.500 și 3.000 kg/m3. Duritatea ardeziei poate fi măsurată pe scara Mohs și poate varia între 3 și 4,5.

  Plăcile pot fi disponibile într-o varietate de forme, cum ar fi dreptunghiulară, pătrată sau alte forme personalizate, în funcție de proiectul specific.

  De asemenea, ardezia fasonată poate fi disponibilă în diferite culori, precum galben, negru, gri, maro, verde sau albastru, în funcție de tipul de piatră utilizat și de preferințele clienților.

  În general, ardezia fasonată este o alegere populară pentru proiectele de construcție și design datorită aspectului său atractiv și durabilității sale, precum și versatilității sale în ceea ce privește dimensiunea, forma și culoarea.

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top