Piatră fileuri Gri Deschis

Piatră fileuri Gri Deschis

1.290,00 lei /palet(aprox 17 mp)

Din multitudinea de materiale folosite in amenajarea locuintei dvs., piatra naturala se potriveste cel mai bine, dat fiind materia sa… naturala.                                                 Piatra fileuri poate fi folosită pentru placări verticale(socluri, garduri, pereți interiori și exteriori). Decorațiunile interioare și exterioare cu această piatră au un efect deosebit și unic!

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Ardezia fileuri este o formă de ardezie utilizată în construcții și în designul de interior si exterior. Aceasta este obținută prin tăierea plăcilor de ardezie în fâșii subțiri și regulate, denumite și fileur și utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi:

  • Pereți: fileurile de ardezie pot fi utilizate pentru a crea panouri decorative de perete, care adaugă un accent de textură și culoare la interior si exterior.

  Ardezia fileuril este apreciată pentru durabilitatea sa și pentru aspectul său natural și rustic. Este important să se ia în considerare că ardezia este o piatră poroasă, ceea ce înseamnă că poate fi sensibilă la pete și la deteriorarea prin acțiunea substanțelor chimice agresive. Pentru a preveni astfel de probleme, este recomandat să se utilizeze produse de curățare și de protecție special concepute pentru ardezie și să se evite expunerea la substanțe chimice agresive.

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top