Piatră poligonală Olive

Piatră poligonală Olive

59,00 lei /mp

Ardezia poate fi folosită pentru lucrări de pavaj, pereți, trotuare, pași, pardoseli, alei, decorațiuni interioare și exterioare, acoperișuri etc.

Din multitudinea de materiale folosite in amenajarea locuintei dvs. , piatra naturala se potriveste cel mai bine, dat fiind materia sa… naturala. In plus, piatra naturala rezista foarte bine in fata agresiunii fenomenelor naturale: ploi, ninsori sau temperaturi foarte ridicate din perioada verii. Piatra naturala poligonala comunica o stare de siguranta, de confort si bun gust atunci cand este folosita in amenajarea locuintei. Marea varietate de culori va permite sa va creati o locuinta unica!

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Ardezia poligonala este o piatră naturală utilizată pentru acoperirea de suprafețe, cum ar fi pereți interiori sau exteriori, podele, trepte, terase sau alte elemente arhitecturale. Acest tip de piatră este denumit astfel datorită formei sale unice, cu margini neregulate și un aspect poligonal.

  Ardezia poligonala este o alegere populară datorită aspectului său rustic și natural. Este disponibilă într-o varietate de culori, inclusiv galben, negru, gri, maro, verde și albastru, și poate varia în dimensiune, grosime și formă.

  Această piatră naturală este tăiată și modelată manual, făcând ca fiecare bucată să fie unică în aspectul său. Astfel, utilizarea ardeziei poligonale poate oferi un aspect original și deosebit proiectului tău.

  Ardezia poligonala poate fi disponibilă în diferite dimensiuni, cu grosimea plăcilor variind între 2 și 5 cm.

  Datorită aspectului său rustic și natural, ardezia poligonala este o alegere populară pentru proiectele de construcție și design care urmăresc un aspect tradițional sau rustic, precum și pentru proiectele care doresc să ofere un aspect deosebit și original. În plus, durabilitatea și rezistența acestei pietre o fac o alegere potrivită pentru utilizare în zone cu trafic intens sau în zone cu expunere la elemente meteorologice dure.

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top