Descrierea produslui

Marmura Menia  scapițata este o piatră naturală, cunoscută pentru nuanța sa caldă și strălucitoare de galben. Este o piatră populară pentru utilizarea în construcții și design interior, datorită frumuseții sale și a durabilității.

Prin scapitare, suprafata pietrei naturale capata acest aspect rural, vechi, neprelucrat, nefinisat. Scapitarea este un procedeu mecanic, nu natural, in sensul ca piatra nu este afectata, neprezentand astfel riscul spargerii sau craparii de-a lungul timpului.

Specificațiile tehnice ale Marmurei Menia includ:

  1. Duritate: Marmura Menia are o duritate medie spre ridicată, având o valoare de 3 pe scala Mohs, ceea ce o face destul de rezistentă la zgârieturi și uzură.
  2. Densitate: Densitatea Marmurei Menia variază între 2,6 și 2,8 g/cm³, ceea ce o face o piatră densă și grea.
  3. Porozitate: Marmura Menia este o piatră naturală poroasă, ceea ce înseamnă că poate absorbi lichide și poate fi afectată de pete. Este recomandată tratarea cu substanțe impermeabilizante pentru a reduce absorbția de apă și pete.
  4. Textură: Marmura Menia are o textură uniformă și fină, cu accente de miere și bej. Este o piatră naturală elegantă și rafinată, cu o suprafață netedă și lucioasă.

Marmura Menia este utilizată în principal pentru placari verticale interioare, exterioare și alte proiecte de construcții. Este o piatră naturală de înaltă calitate, care poate adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărui spațiu.