Piatră Mushroom Gălbui

Piatră Mushroom Gălbui

189,00 lei /mp

Mushroom Gălbui  este folosit in placarile verticale din bai, bucătarii, livinguri, socluri, șeminee, pereți exteriori, etc. Acesta are o textura scapițată si este foarte rezistent la intemperii si umiditate.
Culoarea este Galbena mată.

Dimensiunea unei placi este 10×20 cm si este ambalat in cutii a câte 0.40 mp.

Este un material folosit la exterior cât si la interior.

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Mushroom Galbui este un tip de marmură naturală cu nuanțe calde de galben și bej, cu un model distinctiv de “ciupercă” sau “crenguțe”, care îi conferă un aspect deosebit și unic. Acest tip de marmură este adesea folosit pentru proiecte de design interior și exterior.

  Datorită culorii sale calde și aspectului său natural,  Mushroom Galbui poate fi integrată într-o varietate de designuri interioare, de la stiluri tradiționale la cele moderne. Este important de menționat că marmura este o piatră naturală și, prin urmare, poate prezenta variații de culoare, textură și model.

  Pentru a menține aspectul estetic și durabilitatea Mushroom Galbui, este necesară o întreținere regulată, care să includă curățarea, sigilarea și polisarea. De asemenea, este important să se evite expunerea la substanțe chimice puternice deoarece acestea pot afecta aspectul și calitatea pietrei.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră Mushroom Gălbui”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top