Piatră grădina Thassos alb-polar rotunjită

Piatră grădina Thassos alb-polar rotunjită

47,00 lei / sac 25 Kg

Piatră de grădină marmură Thassos alb-polar

Piatra de Gradina decorativa se folosește la amenajarea marginilor aleilor, in jurul arbustilor decorativi sau pomilor fructiferi, umplerea gabioanelor plus multe alte proiecte peisagistice.

Dimensiuni disponibile: 1-3 cm, 3-6, 6-10, 10-20 cm.  Culoarea este alb polar si forma este rotunjită.

Ambalarea se face in saci de 25 kg.

saci a cate 25 Kg

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Pietricelele de grădină Thassos sunt pietricele decorative din piatra naturală, originară din insula grecească Thassos, cunoscută pentru frumusețea și nuanța sa de alb strălucitor. Aceste pietre sunt utilizate frecvent în proiecte de amenajare a grădinilor, aleilor, teraselor și zone de agrement. Specificațiile tehnice ale pietricelelor de grădină Thassos includ:

  1. Dimensiune: Pietricelele de grădină Thassos variază în dimensiune și au o duritate mare, ceea ce le face rezistente la uzură și la influențele externe.
  2. Culoare: Culoarea predominantă a pietricelelor de grădină Thassos este alb strălucitor, dar pot exista și accente de bej, gri și argintiu.
  3. Textură: Pietricelele de grădină Thassos au o textură fină și uniformă, ceea ce le face confortabile pentru a fi utilizate pe zonele unde oamenii pășesc sau se relaxează.

  Pietricelele de grădină Thassos sunt utilizate pentru a crea un design atractiv în proiectele de amenajare a grădinilor și aleilor, fiind și o alternativă ecologică și durabilă la alte materiale de construcție. Acestea adaugă un aspect natural și estetic spațiilor exterioare și pot fi combinate cu alte pietre și plante pentru a crea un decor armonios și atrăgător.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră grădina Thassos alb-polar rotunjită”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top