Descrierea produslui

Pietricelele de grădină rotunjite sunt pietricele decorative din piatra naturală, cunoscute pentru frumusețea și nuanța lor de rozaliu. Aceste pietre sunt utilizate frecvent în proiecte de amenajare a grădinilor, aleilor, teraselor și zone de agrement. Specificațiile tehnice ale pietricelelor de grădină  includ:

  1. Dimensiune: Pietricelele de grădina  variază în dimensiune și au o duritate mare, ceea ce le face rezistente la uzură și la influențele externe.

  2. Culoare: Culoarea predominantă a pietricelelor de grădină este rozul , dar pot exista și accente de bej, gri și argintiu.
  3. Textură: Pietricelele de grădină  au o textură fină și uniformă, ceea ce le face confortabile pentru a fi utilizate pe zonele unde oamenii pășesc sau se relaxează.
  4. Pietricelele de grădină Pink sunt utilizate pentru a crea un design atractiv în proiectele de amenajare a grădinilor și aleilor, fiind și o alternativă ecologică și durabilă la alte materiale de construcție. Acestea adaugă un aspect natural și estetic spațiilor exterioare și pot fi combinate cu alte pietre și plante pentru a crea un decor armonios și atrăgător.