Praf marmură

Praf marmură

45,00 lei /sac 50 kg

Praful de marmură este utilizat in general in amenajari si finisaje pentru casa si gradina. Acesta se aplica in compozitia pardoselilor din spatii comerciale sau industriale, precum si in compozitia betonului amprentat.

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Praf de marmură este un material granular fin, obținut prin măcinarea pietrei naturale marmură. Marmura este o rocă metamorfică formată prin transformarea calcarului în timp, sub presiune și temperatură ridicate. În general, praf de marmură este de culoare albă sau crem și poate avea diverse nuanțe de gri sau alte culori, în funcție de compoziția chimică a pietrei originale.

  Praf de marmură este un material versatil și este folosit în diverse aplicații, de la construcții și amenajări interioare, până la producția de produse cosmetice sau de igienă

  Datorită texturii sale fine și uniforme, praf de marmură este ușor de prelucrat și poate fi amestecat cu alte materiale pentru a crea o gamă largă de produse de construcție și de decor. De asemenea, este un material durabil și rezistent la uzură și poate fi curățat ușor cu ajutorul produselor de curățat obișnuite, fără a se deteriora sau a se decolora în timp.

  În plus, praf de marmură este un material natural și ecologic, ceea ce îl face o alegere populară pentru cei care caută soluții durabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Praf marmură”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top