Descrierea produslui

Panel Ruginiu este o piatră naturală cu aspect elegant și textură distinctivă și cu un finisaj polisat și uniform. Această piatră este adesea utilizată în proiecte de construcție și design interior si exterior, cum ar fi acoperirea pereților.

Aceasta este fabricata din bucăți mici de piatra cu latimea de 3 cm lipite între ele pentru rezultand o bucata mai mare cu forme ieșite in relief.

Specificațiile tehnice ale Panelului Ruginiu includ:

  1. Dimensiune: Dimensiunile Panelului Ruginiu este de 15 cm lățime si 60 cm lungime
  2. Culoare: Panelul Ruginiu are nuanțe  de maro si negru
  3. Textură: Panelul Ruginiu are o textură granuloasă și uneori rugoasă, cu pete și accente care îi conferă un aspect natural și rustic
  4. Duritate: Panelul Ruginiu are o duritate medie spre ridicată

Această piatră naturală poate fi utilizată pentru a crea un aspect elegant și sofisticat în proiectele de construcție și design interior. Panelul Ruginiu poate fi combinat cu alte materiale de construcție, cum ar fi lemnul sau metalul, pentru a crea un aspect original și personalizat. Fiind o piatră naturală, fiecare bucată de Panel Ruginiu are o textură și o nuanță unică, oferind un aspect personalizat și unic proiectului dvs. de construcție sau design interior sau exterior.