Piatră Mushroom Alb

Piatră Mushroom Alb

199,00 lei /mp

Mushroom Alb este folosit in placarile verticale din bai, bucătarii, livinguri, socluri, șeminee, pereți exteriori, etc. Acesta are o textura scapițată si este foarte rezistent la intemperii si umiditate.
Culoarea este Alba cu mici inserții strălucitoare.

Dimensiunea unei placi este 10×20 cm si este ambalat in cutii a câte 0.40 mp.

Este un material folosit la exterior cât si la interior.

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Mushroom Alb este un tip de marmură naturală cu nuanțe de alb și gri, care prezintă un model distinctiv de “ciupercă” sau “crenguțe” pe suprafața sa. Acest model este format prin depunerea de sedimente minerale în timpul formării sale naturale și îi conferă o textură unică și atractivă.

  Datorită culorii sale neutre și texturii sale naturale, marmura Mushroom Alb este adesea utilizată în proiecte de design interior și exterior. Este potrivit pentru o varietate de stiluri de design, de la cele tradiționale la cele moderne.

  Este important de menționat că marmura este o piatră naturală și poate prezenta variații de culoare, textură și model. Pentru a menține aspectul estetic și durabilitatea marmurii Mushroom Alb, este necesară o întreținere regulată, care să includă curățarea, sigilarea și polisarea. De asemenea, este important să se evite expunerea la substanțe chimice puternice deoarece acestea pot afecta aspectul și calitatea pietrei.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră Mushroom Alb”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top