Piatră Mushroom Cenușiu

Piatră Mushroom Cenușiu

189,00 lei /mp

Mushroom cenusiu este folosit in placarile verticale din bai, bucătarii, livinguri, socluri, șeminee, pereți exteriori, etc. Acesta are o textura scapițată si este foarte rezistent la intemperii si umiditate.
Culoarea este gri închis

Dimensiunea unei placi este 10×20 cm si este ambalat in cutii a câte 0.40 mp.

Este un material folosit la exterior cât si la interior.

  COMANDĂ RAPIDĂ (răspundem telefonic în maxim 48 ore)

  Descrierea produslui

  Marmura Mushroom Cenușiu este o piatră naturală cu aspect elegant și textură distinctivă și cu un finisaj polisat și uniform. Această piatră este adesea utilizată în proiecte de construcție și design interior, cum ar fi acoperirea pereților.

  Specificațiile tehnice ale Marmurei Mushroom Cenușiu includ:

  1. Dimensiune: Dimensiunile Marmurei Mushroom Cenușiu pot varia, dar de obicei sunt între 20 și 3 de cm în lungime și 10-20 cm în lățime.
  2. Culoare: Marmura Mushroom Cenușiu are o nuanță de gri închis
  3. Textură: Marmura Mushroom Cenușiu are o textură granuloasă și uneori rugoasă, cu pete și accente care îi conferă un aspect natural și rustic
  4. Duritate: Marmura Mushroom Cenușiu are o duritate medie spre ridicată

  Această piatră naturală poate fi utilizată pentru a crea un aspect elegant și sofisticat în proiectele de construcție și design interior. Marmura Mushroom Cenușiu poate fi combinată cu alte materiale de construcție, cum ar fi lemnul sau metalul, pentru a crea un aspect original și personalizat. Fiind o piatră naturală, fiecare bucată de Marmură Mushroom Cenușiu are o textură și o nuanță unică, oferind un aspect personalizat și unic proiectului dvs. de construcție sau design interior sau exterior.

   

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră Mushroom Cenușiu”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top