Descrierea produslui

Travertinul French Set este un tip de piatră naturală, care se caracterizează prin nuanțe de gri și galben, cu adăugarea de dungi subțiri de culoare albă sau crem. Acest tip de travertin este foarte apreciat pentru aspectul său rafinat și elegant, precum și pentru durabilitatea sa.

French Set se referă la o anumită modalitate de prelucrare a travertinului, care constă în tăierea și aranjarea pietrelor într-un anumit model sau desen, creând astfel un efect geometric deosebit. În cazul travertinului French Set , aceste pietre sunt prelucrate pentru a fi utilizate în pardoseli și zidărie, oferind o soluție durabilă și estetică pentru orice proiect de design interior sau exterior.

În general, travertinul French Set este potrivit pentru utilizarea în zone cu trafic intens, precum holuri, holuri de hotel, băi, bucătării, terase, piscine și alte spații publice sau private. Este important să se ia în considerare faptul că travertinul este o piatră naturală și, prin urmare, poate prezenta variații de nuanță, textură și porozitate. Pentru a prelungi durabilitatea și aspectul estetic al travertinului French Set , este necesară o întreținere regulată, care să includă curățarea, sigilarea și polisarea.