Descrierea produslui

Travertinul honed este un tip de piatră naturală, care a fost prelucrat prin șlefuirea suprafeței sale pentru a obține un finisaj neted și mat. Acest tip de travertin este adesea folosit pentru podele, perete și alte aplicații de interior și exterior, în special în locuri cu trafic moderat.

Finisajul honed este mai neted și mai uniform decât finisajul natural al travertinului, ceea ce îl face să fie mai potrivit pentru proiecte de design care necesită o suprafață mai uniformă și mai omogenă. În plus, datorită finisajului său mat, travertinul honed poate oferi o senzație mai naturală și mai organică decât alte tipuri de pietre naturale.

Travertinul honed poate fi găsit în diferite culori și dimensiuni, astfel încât să se poată potrivi cu orice design de interior sau exterior. Este important de menționat că, deoarece este o piatră naturală, travertinul poate prezenta variații de nuanță, textură și porozitate. Prin urmare, este necesară o întreținere regulată, care să includă curățarea, sigilarea și polisarea, pentru a prelungi durabilitatea și aspectul estetic al travertinului honed.